VILKA ÄR VI

Det hörs på namnet – Continental Foods. Vi är ett av Europas ledande livsmedelsföretag och vi känner oss hemma över hela kontinenten. Vårt huvudkontor ligger i Puurs, Belgien och vi har verksamheter i Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland , och Sverige.

Men det betyder inte att vi glömt vårt ursprung. De varumärken vi sammanför genomsyras av lokal historia och kulturarv. Vissa av dem har vi haft i köksskåpen i över 100 år, vilket skapar komfort och bekvämlighet för generationer. Vi tycker att det är ett arv värt att föra vidare.

Även när vi hyllar det förflutna har vi framtiden i åtanke. Vi strävar efter att samarbeta med tillit och respekt, snabbt anpassa oss till nya utmaningar och möjligheter och sträva efter framgång i allt vi gör. Dessa är värderingar vi lever efter varje dag. Det är så vi levererar nya och samtidigt välbekanta smakupplevelser till våra kunder. Och det är så vi vill se till att våra lokala varumärken fortsätter att vara framgångsrika även för framtida generationer och områden.

Vi är stolta över vårt ursprung och vi ser fram emot att upptäcka nya platser. Men oavsett hur långt och snabbt vi förflyttar oss, kommer vi alltid att smaka som hemma. Det är vårt löfte från Continental Foods.