Varumärken

Blå Band – Ett klassiskt varumärke sedan 1951

Det betyder att vi har mättat generationer nu. Det känns stort! Vår idé är egentligen ganska enkel, vi vill vara en hjälpande hand i vardagen. Ni vet, i livspusslet. Oavsett hur mycket tid du har i köket så gör vi det enkelt att lyckas. Och det kommer vi fortsätta göra så länge vi kan.

Vår första soppa var en kycklingsoppa, Poulardsoppa kallades den. En stor favorit! Men den produkt som verkligen satte Blå Band på kartan var vår chokladpudding. Den svepte över Sverige som en munvattnande våg på 50-talet. Vi har fortsatt att innovera både såser, soppor och middagsmixer sedan dess.

Varma Koppen – Det perfekta mellanmålet

När du har bråttom, när du är tok-hungrig, när du pluggar sent, eller ska iväg och träna. När du vill ha något varmt, något lättlagat, eller bara är sugen på något gott. Då är Varma Koppen det perfekta mellanmålet för dig!

Bong – Svensk mattradition

Bong står för tradition, kvalitet och matglädje. 1890 startade Gustaf Bong sin speceri- och delikatessaffär i Ystad. Gustaf Bong AB blev senare ett pionjärföretag inom konservindustrin. Bong hjälper dig att lyfta smaken, vårt löfte är renare smak!

Bong Touch of Taste – Smaksättare i matlagning

God mat är underbart och att laga den kan vara en stor del av smakupplevelsen. Och då kan det gärna få ta en hel dag. Men det är ju inte alltid man har tid, eller vill laga allt från grunden. Vi vill vi göra det enkelt för dig och lyfta smaken på både vardagsrätter och festmat. Våra fonder funkar utmärkt som smaksättare i all matlagning.

Mrs Cheng's - Genvägen till det asiatiska köket

Kvalité och autentiska asiatiska smaker är vad som kännetecknar Mrs Cheng’s sojor och grytbaser. Mrs Cheng’s är genvägen till det asiatiska köket.

Vill du veta mer om våra varumärken? Klicka på loggorna nedan för att komma direkt till varje varumärkes unika hemsida!