STRÄVAN EFTER KVALITET

Vi tror på att gynna de lokala varumärken som våra kunder känner till och älskar. Vi förnyar och investerar ständigt i våra produkter för att se till att de förblir det självklara valet för kommande generationer. Vi fortsätter att sträva efter att garantera värde, överträffa kundens förväntningar och alltid leverera högsta kvalitet.

Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar i allt vi gör och vi tror att högkvalitativa standarder skapar en lojalitet och preferens för våra produkter. Vi åtar oss att utforma produkter som på ett förstklassigt sätt uppfyller kundernas behov och att garantera att tillämpliga regler för livsmedelssäkerhet och juridiska bestämmelser är i linje med lokal och internationell lagstiftning och praxis.  Vi tillämpar samma höga kvalitetsstandarder för hela produktionsprocessen, genom stabil driftspraxis och kvalitetsövervakning i realtid. Vi arbetar efter de internationellt erkända certifieringarna IFS och FSSC 22000 som står för kvalitet och livsmedelssäkerhet.

Våra innovationer har också ett ständigt fokus på näringsinnehåll. Vi har lanserat ett paneuropeiskt program för att förbättra våra produkters näringsprofil, genom att t.ex. minska saltinnehåll och avlägsna konstgjorda smaktillsatser. Vi strävar också efter att stödja produktrelaterade hälsoinitiativ som tas av myndigheter, icke-statliga organisationer och akademiska institutioner.