Din karriär på Continental Foods

Det nordiska huvudkontoret på de skånska slätterna i Lund är en händelserik arbetsplats. Här doftar det av spännande nyheter och i vårt kök sitter engagerade människor med näsan i en rykande soppa. Här fattas både små och stora beslut som våra konsumenter och kunder drar nytta av.

Hos oss finns lokala varumärken men vi verkar i en internationell kultur vilket skapar dynamik, möjligheter och syre till organisationen. Med både produktutveckling, marknadsföring och försäljning och allt däremellan på samma plats i Lund, skapar vi en organisation som präglas av mångfald i kompetens och personlighet. Varje grupp i företaget bidrar till att förvalta det stolta arv som finns, samtidigt som vi arbetar med ständiga förbättringar av produkterna, varumärken och alla processer i organisationen.

Välkommen till Continental Foods – där starka varumärken frodas, medarbetare värderas högt och du kan göra skillnad.

Vi tror att de anställda i vårt företag är nyckeln till vår framgång.

Du kan förvänta dig en arbetsmiljö som präglas av öppenhet och entreprenörskap. Tillsammans utvecklar vi nya idéer, strävar efter ständiga förbättringar, supportar varandra och firar tillsammans våra framgångar.

Med personligt ansvar, kunskap och kompetens skapar vi tillsammans våra mål. Vi bygger förtroende, erkänner medarbetarnas prestationer och hjälpa dem att utvecklas.

Vill du med dina kunskaper och färdigheter bidra och uppnå extraordinära resultat med oss? Välkommen med din ansökan! Lediga jobb just nu, hittar du här på vår hemsida.