Värmande goda nyheter - Blå Band Tomat & Pasta och Blå Band Mexikansk soppa!

På hösten när kylan och mörkret kommer smygande är det extra gott med en värmande soppa. Blå Band lanserar därför två nya värmande soppor som är färdiga att servera på några minuter. Du tillsätter endast vatten och mjölk. Båda sopporna är både vegetariska och laktosfria. Sopporna har dessutom Blå Bands nya förpackningsdesign.  

Blå Band Tomat & Pasta

Blå Band Tomat & Pasta är en härligt god, mättande och krämig soppa med pasta och tomater. Soppan är laktosfri och vegetarisk.

Blå Band Mexikansk Soppa

Blå Band Mexikansk soppa innehåller grönsaker och baljväxter som är typiska för Mexiko. Soppan har en lagom dos kryddor vilket gör soppan till en smakfull och spännande måltid. Soppan är laktosfri och vegetarisk.

De två nya sopporna finns att köpa i butik från vecka 42 med ett rek. konsumentpris på 12:90 kr. För mer information om produkterna, besök gärna vår nya hemsida blaband.se.

 

Om Blå Band

Blå Band är ett klassiskt varumärke som funnits med sedan 1951 då det startade i Landskrona, till början mest känd för sin chokladpudding som lärde konsumenten att älska Blå Band. Idag erbjuder Blå Band både soppor, såser och middagsmixer för att underlätta och vara en hjälpande hand i vardagen.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Lindholm, Brand Manager Blå Band Sverige, anna_lindholm@continentalfoods.eu   

Malin Hult, Marketing Director Nordic, malin_hult@continentalfoods.eu