Continental Foods inleder sammarbete med The&Partnership Nordics

Under senhösten 2018 gick Continental Foods ut i en upphandling, som nu kommit i mål.

Continental Foods har verksamheter på några av de största marknaderna runt om Europa. På den nordiska marknaden arbetar livsmedelsföretaget med klassiska varumärken som Bong, Touch of Taste, Blå Band, LämminKuppi och Varma Koppen. Under senhösten 2018 gick Continental Foods ut i en upphandling, som nu kommit i mål.

–Vi sökte efter en byråpartner som kunde ta sig an vårt behov av att effektivisera och göra våra mediaköp mer datadrivna på våra marknader i Norden. Viktigt var också byråns kreativa höjd, säger Malin Hult, nordisk marknadsdirektör på Continental Foods.

The&Partnerships byråmodell bygger på att arbeta integrerat över, framför allt, disciplinerna reklam och media. Modellen innebär också att The&Partnership för samman kreativitet, teknik och data på ett effektivt sätt.

–Det som gör samarbetet med Continental Foods extra kul är att vi som ganska nystartad byrå kommer segrande ut av en gedigen upphandlingsprocess och möjligheterna att få arbeta efter just den integrerade modell på nordisk nivå som vi är optimerade efter och experter på. Vi längtar efter att sätta igång samarbetet, säger Joachim Medalen, nordisk vd på The&Partnership.

The&Partnership Nordics uppdrag startar i maj 2019

 

Om Continental Foods

Continental Foods är ett av Europas ledande livsmedelsföretag, med verksamhet i Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland och Sverige. Continental Foods Nordic har många välkända etablerade varumärken på dagligvarumarknaden och restaurang och storkök Blå Band, Bong, Varma koppen och Bong Touch of Taste är exempel på några av dessa varumärken. Varumärken som genomsyras av en lång lokal mattradition, exempelvisGustaf Bong som startade sin småskaliga livsmedelsproduktion redan år 1890. Continental Foods Nordic har i dag cirka 70 anställda med huvudkontor i Lund, Sverige och Helsingfors. Finland.

 

Om The&Partnership Nordics 

The&Partnership Nordics tillhör det globala nätverket The&Partnership som finns representerade på över 40 olika marknader runt om i världen. I Norden har The&Partnership verksamheter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. The&Partnership arbetar med kunder som Toyota, Lexus, hotels.com och Tretti.se i Norden.

 

For mer information

Continental Foods

Malin Hult, Nordic Marketing Director

+46 (0)768-49 98 46

Malin_Hult@continentalfoods.eu

 

The&Partnership Nordics

Joachim Medalen, vd The&Partnership

+46 (0)733-14 40 71

Joachim.medalen@theandpartnership.com