Integritetspolicy

Personuppgifter

Continental Foods kan komma att samla in personuppgifter eller information, såsom namn, adress, email-adress, företag, telefonnummer etc., genom denna webbplats som uttryckligen och frivilligt tillhandahålls av webbplatsens användare (du). Genom att tillhandahålla dina personuppgifter samtycker du till Continental Foods användning av dessa personuppgifter enligt vad som framgår av denna integritetspolicy.

Continental Foods samlar in och behandlar personuppgifter i enlighet med svensk dataskyddslagstiftning. Continental Foods har gjort en anmälan om behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen när sådan erfordras.

Continental Foods använder endast dina personuppgifter för de ändamål för vilka personuppgifterna har samlats in. Continental Foods använder generellt sett personuppgifter för att besvara frågor med kompletterande information, men du kan också ha tillhandahållit personuppgifter för andra ändamål. Continental Foods delar inte dina personuppgifter med tredje part om inte lagen kräver det.

Du samtycker till att behöriga anställda inom Continental Foods eller bolag inom vår koncern kan få tillgång till dina personuppgifter.

Om du vill ha tillgång till din data och/eller ändra denna ska du skicka en begäran om detta, tillsammans med identitetsbevis, till

Continental Foods Sweden AB
Scheelevägen 30, 223 63 Lund

Org. nr: 556607-9165

E-post: konsumentkontakt@continentalfoods.eu

Cookies

Continental Foods webbplats använder sig av små textfiler som kallas ”cookies”. Cookies är små filer som sparas på din hårddisk på datorn när du besöker den här webbplatsen. Genom att använda cookies kan Continental Foods ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Exempelvis kommer dessa cookies ihåg de preferenser du valt när du besökte Continental Foods webbplats för första gången, såsom språkval, inställningar på dina personliga sidor etc.

Om du känner dig obekväm med användandet av cookies har du möjlighet att avaktivera cookies i inställningarna till din webbläsare. Detta kommer dock att hindra dig från att använda webbplatsen på ett optimalt sätt.